Om

Nett er fett
Er en blogg skrevet av Espen Sundve. Tittelen på bloggen bør være forklaring nok på hva den inneholder, men i hovedsak skrives det om forretningsmodeller og trender for nett, med en vinkling inn mot avis. Det skal sies at bloggen er under testing og jeg antar det tar litt tid før den finner sin egenart.

Espen Sundve

Espen Sundve

Espen Sundve
Product Manager i Schibsted Classified Media som jobber med mobil, sosiale medier og produktutvikling (særlig mot Sørøst Asia). Tidligere Management Trainee i Schibsted: CEO assistent i Stavanger Aftenblad og forretningsutvikler i Aftenposten. Utdannet siv.ing. ved NTNU og gründer av Student Media. Finnes på Twitter (@sundve) og stort sett over alt på nettet (som her på Flickr). Se mitt virtuelle visittkort.

Ta gjerne kontakt om det skulle være noe. E-posten min er sundve (ætt) gmail.com, telefonnummeret mitt er +47 416 22 662 og nå for tiden er jeg stort sett i Oslo.

Ta vare.

Creative Common Licence
Det som legges ut i denne bloggen følger «Creative Common License» og kan bli brukt til ikke-kommersielt bruk så lenge denne nettsiden krediteres.

Creative Commons License

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s