Fem presentasjoner om sosiale medier og trender på nett du ikke bør gå glipp av

Det finnes mengder av gode videoer som viser interessante samtaler og presentasjoner om hva som er fett på nett. Her er fem presentasjoner du ikke bør gå glipp av (+ en ekstra for moro skyld). Facebook, Twitter, Google. It’s all here.

The Facebook Era
Clara Shih, forfatteren bak The Facebook Era, holder her en spennende presentasjon om The Facebook Era og hvordan de sosiale strukturene på nett åpner for helt nye forretningsmuligheter (presentasjonen finner du her som pdf).

Twitter
Evan Williams (CEO i Twitter) blir intervjuet under Web 2.0 Summit i oktober 2009. Spesielt liker jeg hvordan John Battelle spøker med «revenue model for Twitter … like TweetSense and TweetWords?».

Google and Eric Schmidt
Eric Schmidt (CEO i Google) intervjues under Gartner Symposium/ITxpo Orlando 2009. Mitt favorittsitat er «If you’re Google, everything is a ranking problem» og ellers er det ekstra interessant fra 23 minutter og ca 6 minutt fremover.

Google Wave
For de som har god tid og som lurer på hva Google Wave er for noe, her er en lang video hvor danskene bak Google Wave presenterer konseptet under Google I/O i mai 2009. For de som lurer, Google Wave kommer til å bli den nye e-post.

What the f**k is Social Media?
Den neste saken jeg vil dele er ikke særlig ny, ei er det en video. Uansett, denne presentasjonen av Marta Kagan, en smarting hva angår sosiale medier, er absolutt verdt å bla gjennom. Den har i det minste fine bilder, store tall og mange sitater. Sjekk forøvrig ut bloggen hennes her.

The Social Media Guru
Etter at vi har lært mye om sosiale medier og hva fremtiden vil bringe, så vil vi kanskje alle bli Social Media Consultants. Her er en fin liten video som oppsummerer hvordan det er å være Social Media Guru.

Dersom du vet om flere slike presentasjoner alle burde se, del dem gjerne i kommentarfeltet under.

Bookmark and Share

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s